Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731443649

Amistoso (Int.) 731443649 Información oficial sobre el partido 731443649 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido 3 - 2 Kiboka FC Alineación oficial del equipo 'Kiboka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido 1 - 4 Kiboka FC Alineación oficial del equipo 'Kiboka FC' en el partido
Tiene suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA WAWELNO

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ferdynand Luterek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, WAWELNO es posava per davant 1 a 0.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Ferdynand Luterek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de WAWELNO i marcant el 2 - 2.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Ignacy Radziejewski va donar a WAWELNO un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Krzysztof Gendera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Kiboka FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Attila Molnár va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 34: 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Suta Aradea que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Kiboka.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ákos Mucsi va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Kiboka va estar a punt d'arribar en un córner. En Dávid Országh va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alexandru Vloeberghen va fer una jugada per la banda esquerra, però Sazwan bin Mahari va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kiboka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dávid Országh, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Attila Molnár es va quedar sol davant del porter, al minut 53. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Dávid Országh per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 70, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): Amb 71 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Attila Molnár va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Attila Molnár va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En András Fajth va encarar al porter al 78, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Alexandru Vloeberghen de Kiboka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.