Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731439651

Amistoso (Int., RC) 731439651 Información oficial sobre el partido 731439651 en Hattrick

15.05.2024 10:50:00

Polpettoni Calcio Alineación oficial del equipo 'Polpettoni Calcio' en el partido 2 - 0 Borussia Blanka Alineación oficial del equipo 'Borussia Blanka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polpettoni Calcio Alineación oficial del equipo 'Polpettoni Calcio' en el partido 0 - 1 Borussia Blanka Alineación oficial del equipo 'Borussia Blanka' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polpettoni Calcio

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vincent Korn de Polpettoni aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bertalan Dogi sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en 何 (He) 瑞善 (Ruishan) que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Vincent Korn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 219 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Farid Meienberg va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Bertalan Dogi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Polpettoni va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bertalan Dogi va anar a parar a les mans del porter.

Borussia Blanka

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 19 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Andre Heigl va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Cristian Graffi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andre Heigl de Borussia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.