Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731436140

Promoción 731436140 Información oficial sobre el partido 731436140 en Hattrick

19.05.2024 15:00:00

Trabzonspor *1967* Alineación oficial del equipo 'Trabzonspor *1967*' en el partido 3 - 5 İso Kaptan F.C. Alineación oficial del equipo 'İso Kaptan F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trabzonspor *1967* Alineación oficial del equipo 'Trabzonspor *1967*' en el partido 2 - 0 İso Kaptan F.C. Alineación oficial del equipo 'İso Kaptan F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabzonspor *1967*

Goles Goles

  • 111 Minuto 106 (Gol por el centro): Passat el minut 106 de joc, Darany Khlot facilitava les coses al Trabzonspor amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrés Rodríguez va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marian Apopei va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mambulu Mushili va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Trabzonspor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marian Apopei en un 1 contra 1 amb el porter Mihály Vásárhelyi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Kenny Dequae quasi dona a Trabzonspor l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Andrés Rodríguez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trabzonspor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrés Rodríguez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Trabzonspor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Voituret, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En Mambulu Mushili del Trabzonspor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joaquín Voituret va estar a punt d'acabar en gol al minut 104, però el porter visitant Mihály Vásárhelyi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Trabzonspor Joaquín Voituret no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mihály Vásárhelyi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Andrés Rodríguez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Darany Khlot, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mihály Vásárhelyi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Trabzonspor i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mambulu Mushili de Trabzonspor va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

İso Kaptan F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 105 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tommi Tapaninaho de İK va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de İK, Mihály Vásárhelyi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Zdenko Trlep de İK li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Leopold Goliszek posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Joonas Suojanen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a İK.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Abuzittin Betil de İK va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 5.