Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731431177

Promoción 731431177 Información oficial sobre el partido 731431177 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

Kuron Team Alineación oficial del equipo 'Kuron Team' en el partido 4 - 1 POGOŃ STASZÓW Alineación oficial del equipo 'POGOŃ STASZÓW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuron Team Alineación oficial del equipo 'Kuron Team' en el partido 1 - 1 POGOŃ STASZÓW Alineación oficial del equipo 'POGOŃ STASZÓW' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuron Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Edvīns Rzyanin va donar a Kuron un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Jan Kaldrup va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kuron.
  • 236 Minuto 93 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mikail Matuk es va comportar com un juvenil al minut 93 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Akwasi Anaba va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kuron se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Edvīns Rzyanin de Kuron va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kuron Maksymilian Stachoń va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Javier Leitao va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Kuron a la tanda de penals: 3 - 1!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Adam Osladil de Kuron, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Geert Jindrich en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

POGOŃ STASZÓW

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Eusebio Duarte la va convertir en gol amb un remat de cap en Volkan Ural Uğan tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 30 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Volkan Ural Uğan va fer una jugada per la banda esquerra, però Hubert Chisel va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del STASZÓW van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en James Kalebos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Marian Niţă per la seva rapidesa. Al minut 79 va intentar marxar per velocitat d'en Erik Della Vecchia, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 92, quan en Volkan Ural Uğan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrik Gyurta de STASZÓW es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de STASZÓW Eusebio Duarte va intentar enganyar Hubert Chisel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Brage Vigdal de STASZÓW va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Patrik Gyurta va xutar fora per a STASZÓW, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!