Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731429857

Amistoso (Int.) 731429857 Información oficial sobre el partido 731429857 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 7 - 0 Al Hilal FC Alineación oficial del equipo 'Al Hilal FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 3 - 1 Al Hilal FC Alineación oficial del equipo 'Al Hilal FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Candelarias

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Candelarias contenien la respiració mentre en Quique Noval s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Candelarias va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Boris Ramov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Candelarias pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joaquín Palacio Ortiz va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Marko Neulaniemi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 56 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dakota Ren va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Boris Ramov va augmentar l'avantatge de Candelarias a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 87 minuts quan Álvaro Francesco Albornoz va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Benedikt Elkov, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Andrés Porras, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Arnalich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Francesco Albornoz de Candelarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Al Hilal FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Bergson Paulino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.