Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731429040

Promoción 731429040 Información oficial sobre el partido 731429040 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

Rosenberg Forest Alineación oficial del equipo 'Rosenberg Forest' en el partido 6 - 5 lask2308 Alineación oficial del equipo 'lask2308' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rosenberg Forest Alineación oficial del equipo 'Rosenberg Forest' en el partido 0 - 2 lask2308 Alineación oficial del equipo 'lask2308' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosenberg Forest

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 42 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pál Rácz llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Václav Plachký va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Václav Plachký va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tobias Schnabl, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christoph Niavarani, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Markus David va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Václav Plachký de RF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Václav Plachký va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Pál Rácz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a RF.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Gabriel Peric va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de RF, Veselin 'The Bus' Micić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Fryderyk Zahorowski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a RF.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de RF, Markus David, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

lask2308

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RF. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Moritz Schmalzer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del lask2308 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ricão Lima va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fryderyk Zahorowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Moritz Schmalzer va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Moritz Schmalzer va fer una jugada per la banda esquerra, però Fryderyk Zahorowski va aturar el seu xut.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): lask2308 va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Vitaliano Bogo va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): lask2308 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fryderyk Zahorowski va desviar el xut final de Timur Shostakovich després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Fryderyk Zahorowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alexey Pustovit no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Louis Todt, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 97 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ricão Lima que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 109, quan en Alexey Pustovit va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de lask2308 Vitaliano Bogo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fryderyk Zahorowski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Louis Todt de lask2308, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fryderyk Zahorowski en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Stéphane Silva de lask2308, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fryderyk Zahorowski en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de lask2308 Cornelius Speich no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fryderyk Zahorowski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Moritz Schmalzer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fryderyk Zahorowski va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de lask2308 i 6 - 5 al marcador.