Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731428790

Amistoso (Int.) 731428790 Información oficial sobre el partido 731428790 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido 5 - 4 POORT VEEL Alineación oficial del equipo 'POORT VEEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido 2 - 2 POORT VEEL Alineación oficial del equipo 'POORT VEEL' en el partido
Tiene bastante suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zadrna Kamienna Góra

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Krzysztof Krzesicki, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kamienna se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kamienna una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ignacio Cellórico, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 33.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Jakub Skóra de Kamienna va demostrar les seves habilitats al minut 51 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kamienna amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Donat Paluszkiewicz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jakub Skóra de Kamienna aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Marcin Szałaj arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Przemysław Rajtulec de Kamienna va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodozy Łężniak de Kamienna es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

POORT VEEL

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Immanuel Gautheron va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): POORT va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 27. Bep Smabers va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de POORT el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bep Smabers va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Immanuel Gautheron va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Immanuel Gautheron va encarar al porter al 13, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Immanuel Gautheron va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Edmund Pieczykolan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de POORT va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dennie Drion, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eberhart Tubbing es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.