Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731428403

Amistoso (Int.) 731428403 Información oficial sobre el partido 731428403 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

La Cavese Alineación oficial del equipo 'La Cavese' en el partido 1 - 2 Keltinmäen keisarit Alineación oficial del equipo 'Keltinmäen keisarit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Cavese Alineación oficial del equipo 'La Cavese' en el partido 0 - 4 Keltinmäen keisarit Alineación oficial del equipo 'Keltinmäen keisarit' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cavese

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): 19_19 va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisco García de Caceres, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Giovanni Sasu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Antonio Barelli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lluís Tarrau va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): 19_19 van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Jesús Lagunilla no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Manuele Mercuri de 19_19 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Keltinmäen keisarit

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Keltinmäen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 67, quan Karl Björk va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Seppo Mertala que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Karl Björk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chwalisław Zając va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Michael Bellotte va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Michael Bellotte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en August Kamunen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Karl Björk quasi aconsegueix empatar per Keltinmäen al minut 56, però Chwalisław Zając va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 289 Minuto 60 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en August Kamunen va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Chris Harwood el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Karl Björk va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.