Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731427874

Promoción 731427874 Información oficial sobre el partido 731427874 en Hattrick

19.05.2024 07:45:00

Barisal Club Alineación oficial del equipo 'Barisal Club' en el partido 2 - 0 Dhaka Railways Alineación oficial del equipo 'Dhaka Railways' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barisal Club Alineación oficial del equipo 'Barisal Club' en el partido 2 - 1 Dhaka Railways Alineación oficial del equipo 'Dhaka Railways' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barisal Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 53 gràcies a la jugada de Moazzam Uddin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Barisal va aconseguir el 2 - 0 quan Hafizullah Yahya va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Prokash Zahed gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Noel Sames va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rajin Kamil va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Barisal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Shahriar Haque en un 1 contra 1 amb el porter Noel Sames, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rajin Kamil va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Zakir Arslan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Zakir Arslan de Barisal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Shahriar Haque gairebé va marcar per a Barisal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Zakir Arslan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zakir Arslan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dhaka Railways

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Muneer Rahman va estar a punt de posar per davant a Railways amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Merdasan Hossain va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Merdasan Hossain, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abdul-Razzad Jamal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hannan Munir de Railways va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Abdul-Razzad Jamal de Railways va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.