Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731427424

Amistoso (Int.) 731427424 Información oficial sobre el partido 731427424 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Kamus Team Alineación oficial del equipo 'Kamus Team' en el partido 1 - 2 FZeh Rheinland Alineación oficial del equipo 'FZeh Rheinland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kamus Team Alineación oficial del equipo 'Kamus Team' en el partido 0 - 3 FZeh Rheinland Alineación oficial del equipo 'FZeh Rheinland' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamus Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Dunixi Erniaga de Kamus empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kamus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Frau Silvestre va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Santa Cruz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Kamus van sortir al contraatac al minut 56, però Carlos El-Alaoui va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kamus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gervasio Martínez Barón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Maeso López va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

FZeh Rheinland

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Philipp-Luca Will que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rheinland.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Max Hachel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Hans Peter Leifeld va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pepe Arroyal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Hans Peter Leifeld va estar a punt de posar per davant a Rheinland amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pepe Arroyal va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Felix Dauven, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Hans Peter Leifeld va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pepe Arroyal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rheinland van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rafael Ángel Oreamuno, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.