Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731424352

Promoción 731424352 Información oficial sobre el partido 731424352 en Hattrick

18.05.2024 21:30:00

Wigginton Celtics Alineación oficial del equipo 'Wigginton Celtics' en el partido 6 - 0 Black Mountain Wanderers Alineación oficial del equipo 'Black Mountain Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Wigginton Celtics Alineación oficial del equipo 'Wigginton Celtics' en el partido 7 - 0 Black Mountain Wanderers Alineación oficial del equipo 'Black Mountain Wanderers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wigginton Celtics

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 en Cristiano Ibarra va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Tom Matthews podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Wigginton va obtenir un penal al minut 20, que va llançar a la perfecció Heilyn Daniels. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 en Heilyn Daniels va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Wigginton a 4 - 0. Heilyn Daniels va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 187 Minuto 65 (Gol tiro lejano): Després de 65 minuts el Wigginton, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Heilyn Daniels sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 5 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Wigginton va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Richie Thomson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Tom Matthews, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Al minut 22 un refús amb el peu d'en Geraint Watts va anar a parar als peus del Tom Matthews que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 47 podia haver acabat en gol, però Geraint Watts va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Richie Thomson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Geraint Watts va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Cristiano Ibarra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Black Mountain Wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alwyn Deere va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nick Driscoll va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.