Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423521

Promoción 731423521 Información oficial sobre el partido 731423521 en Hattrick

18.05.2024 22:00:00

Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 7 - 5 União Ibérica Alineación oficial del equipo 'União Ibérica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 3 - 2 União Ibérica Alineación oficial del equipo 'União Ibérica' en el partido
Tiene mucha potra 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arouca SL

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Hélder Soares, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Arouca es posava per davant!
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vital Carvalho Andrade va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Arouca empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.
  • 113 Minuto 95 (Gol por la derecha): Els jugadors del Arouca amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 95, deixant Mateus Reis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Vital Carvalho Andrade va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Arouca va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Yevhen Siryj va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vital Carvalho Andrade! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vital Carvalho Andrade de Arouca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gianfranco Biondaro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Arouca.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Vital Carvalho Andrade de Arouca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jacob Christiaen en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Yevhen Siryj de Arouca és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Horácio Jerónimo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

União Ibérica

Goles Goles

  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Eerik Saula marqués l'empat. Al minut 77 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Tatiano Sá donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 185 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 93 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ibérica. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Damião Iria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Ibo Schuerer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amaro Portela de Ibérica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Ibérica, Eerik Saula, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Ibérica Alfredo Fonseca no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Leffe Risskär es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Nélio Rolla, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Leffe Risskär va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ibérica i 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Moisés Carlos Pereira de Ibérica va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 5.