Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731422894

Promoción 731422894 Información oficial sobre el partido 731422894 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

AS Nounours Alineación oficial del equipo 'AS Nounours' en el partido 3 - 1 les casses du 41 Alineación oficial del equipo 'les casses du 41' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Nounours Alineación oficial del equipo 'AS Nounours' en el partido 3 - 0 les casses du 41 Alineación oficial del equipo 'les casses du 41' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Nounours

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vladimir Sevalnikov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Nounours empatava el partit, 1 a 1, al minut 67.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): El jugador Vladimir Sevalnikov de Nounours, després de 104 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 110 (Gol evento especial córner peinado): En Ulysse Surmont entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Nounours, un peu providencial d'en Patrick Le Guennec va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Naïm Zaami va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vladimir Sevalnikov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimiliano Zizzari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Nounours enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Nounours va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Victor Guilhem va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eftichis Kouvarakis.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rimo Jaas va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Eftichis Kouvarakis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rimo Jaas.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Vladimir Sevalnikov de Nounours va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Naïm Zaami de Nounours va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 119 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Naïm Zaami se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

les casses du 41

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mariano Orellana Velázquez quedar desmarcat i marcar per a casses al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Woszczak va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Eduard Pitariu, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lilian Bonnenfant de casses es va guanyar la targeta groga merescudament.