Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731421802

Promoción 731421802 Información oficial sobre el partido 731421802 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Herdöpfel Alineación oficial del equipo 'Herdöpfel' en el partido 3 - 4 fc lulosoccer Alineación oficial del equipo 'fc lulosoccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herdöpfel Alineación oficial del equipo 'Herdöpfel' en el partido 3 - 1 fc lulosoccer Alineación oficial del equipo 'fc lulosoccer' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herdöpfel

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Sebastien Dessauer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Herdöpfel.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Julian Russer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Herdöpfel es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Herdöpfel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Sebastien Dessauer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Gary Saint-Pierre quasi dona a Herdöpfel l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Herdöpfel va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gianni Korner en un 1 contra 1 amb el porter Linus Grütter, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julian Russer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Gianni Korner del Herdöpfel ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Balthasar Nitzel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pierre Teichmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Herdöpfel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Umberto Stall va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Linus Grütter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre Teichmann de Herdöpfel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pierre Teichmann va xutar fora per a Herdöpfel, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Julian Russer de Herdöpfel, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Linus Grütter en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Herdöpfel, Gary Saint-Pierre, col·locà la pilota just a les mans d'en Linus Grütter. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Balthasar Nitzel de Herdöpfel va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Herdöpfel Gaudenz Groves, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Linus Grütter. El marcador continuava 3 - 3.

fc lulosoccer

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 86 minuts Renato Pietro Maccaferri va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 95 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Almen Wiesenthal de lulosoccer marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Philipp Heiz era fer passades de llarga distància. Al minut 2 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Blerim Ingold però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Tim Gass va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emmanuel Heierli va marxar de Umberto Stall en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de lulosoccer van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de lulosoccer Blerim Ingold, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Georges Seitheimer. El marcador continuava 2 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): En Emmanuel Heierli no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Georges Seitheimer encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a lulosoccer.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Philipp Heiz de lulosoccer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Renato Pietro Maccaferri de lulosoccer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de lulosoccer, Tim Gass, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.