Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Derrotivo (309576) - independeciacat (312223) » 73141715: T17/J3/VII

Liga 73141715 Información oficial sobre el partido 73141715 en Hattrick

13.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VII.576 (38612)

Primos de Sant Boi Alineación oficial del equipo 'Primos de Sant Boi' en el partido 1 - 2 Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'Unión Penosa' en el partido
0 - 1 Sergio Alvarez (8')
0 - 2 Manuel Antonio Arreche (61')
Ivo Caldas (74') 1 - 2
Primos de Sant Boi Alineación oficial del equipo 'Primos de Sant Boi' en el partido 1 - 2 Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'Unión Penosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Primos de Sant Boi Alineación oficial del equipo 'Primos de Sant Boi' en el partido 1 - 2 Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'Unión Penosa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Primos de Sant Boi

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Ivo Caldas es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Raúl Delgado de Primos va intentar batre la porteria rival al minut 13 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Rafael Calleja va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jaime González. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Gabi Costache de Primos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 81, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Primos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gabi Costache la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Labra de Primos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Primos va fer una substitució al minut 10. Lucio de Son va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Delgado.

Unión Penosa

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Penosa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Sergio Alvarez.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Antonio Arreche de Penosa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Guillermo Álamo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Ubillos va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Gimeno de Penosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.