Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731416872

Promoción 731416872 Información oficial sobre el partido 731416872 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Olympique d'Honfleur Alineación oficial del equipo 'Olympique d'Honfleur' en el partido 2 - 3 Grosse Pointe Blanks Alineación oficial del equipo 'Grosse Pointe Blanks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique d'Honfleur Alineación oficial del equipo 'Olympique d'Honfleur' en el partido 3 - 2 Grosse Pointe Blanks Alineación oficial del equipo 'Grosse Pointe Blanks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,5 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique d'Honfleur

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Iván Avilleira, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Olympique.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Passat el minut 66 de joc, Yorai Efraim facilitava les coses al Olympique amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Olympique van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Bernardo Brita des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Olympique enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): František Mozga va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Olympique va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Saffet Koldan la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernardo Brita de Olympique la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Grosse Pointe Blanks

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rohan Span va anar a parar al cap de Carlton Gauci que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Pointers el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Pointers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rohan Span, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Pointers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rohan Span, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Abdallah Mokdad va estar a punt de posar per davant a Pointers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrián Imbullusqueta va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Kurt Sonnenberg-Lippert va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adrián Imbullusqueta va aconseguir desviar el seu xut a córner.