Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731415739

Promoción 731415739 Información oficial sobre el partido 731415739 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Oli FK Alineación oficial del equipo 'Oli FK' en el partido 3 - 5 The crazy Baboons Alineación oficial del equipo 'The crazy Baboons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Oli FK Alineación oficial del equipo 'Oli FK' en el partido 4 - 6 The crazy Baboons Alineación oficial del equipo 'The crazy Baboons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,9 % 56,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oli FK

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Oli una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mădălin Petri, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Mădălin Petri va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Agent Bader podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Als 56 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Oli va acabar amb la pilota als peus de José Manuel Zahonero que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Dong-Eul Tak va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Oli.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): José Manuel Zahonero va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Joern Oehlschlägel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

The crazy Baboons

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Anton Squier quedar desmarcat i marcar per a Baboons al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Baboons prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Charlton Cutajar.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Virgile Courtois donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oli. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cosmin Iuonac la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Baboons es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 47.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Baboons. A fi d'aconseguir el 3 - 5, van tocar-la en curt per tal que Cornel Gochnauer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Virgile Courtois de Baboons es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdelkabir Koufi de Baboons es va guanyar la targeta groga merescudament.