Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731415428

Promoción 731415428 Información oficial sobre el partido 731415428 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Foxes Academy Alineación oficial del equipo 'Foxes Academy' en el partido 0 - 3 FK Vēlme Alineación oficial del equipo 'FK Vēlme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foxes Academy Alineación oficial del equipo 'Foxes Academy' en el partido 0 - 2 FK Vēlme Alineación oficial del equipo 'FK Vēlme' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foxes Academy

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): Academy va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 79, però el xut va anar a parar al pal.

FK Vēlme

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yuriy Kishinskiy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Maigurs Blanks des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Normunds Plosts va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Vēlme.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Yuriy Kishinskiy de Vēlme, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vēlme que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jānis Neimanis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Oleg Mazzhukhin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Helmuth Egger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Maigurs Blanks va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jānis Neimanis, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Modris Priede quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Helmuth Egger, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guntars Gailis.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maigurs Blanks de Vēlme es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yuriy Kishinskiy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Efrem Gavrin de Vēlme es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.