Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731414351

Amistoso (Int.) 731414351 Información oficial sobre el partido 731414351 en Hattrick

16.05.2024 01:00:00

Mary Persons Alineación oficial del equipo 'Mary Persons' en el partido 2 - 1 LaFierra Alineación oficial del equipo 'LaFierra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mary Persons Alineación oficial del equipo 'Mary Persons' en el partido 2 - 0 LaFierra Alineación oficial del equipo 'LaFierra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mary Persons

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Persons va posar-se per davant 1 - 0 al minut 23, quan Emilio Novoa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Al minut 49 en Emilio Novoa va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Eric Taylor va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LaFierra. La jugada d'estratègia del Persons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eric Taylor va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

LaFierra

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): LaFierra van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricardo Rueda Ochoa va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): LaFierra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Afrânio João Leminski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LaFierra, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Arkadiusz Borzymowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.