Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731410213

Promoción 731410213 Información oficial sobre el partido 731410213 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Kabala FC Alineación oficial del equipo 'Kabala FC' en el partido 3 - 2 KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kabala FC Alineación oficial del equipo 'Kabala FC' en el partido 2 - 0 KoRn Football Team Alineación oficial del equipo 'KoRn Football Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kabala FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Kabala prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Maxime Loirat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Als 34 minuts de joc, els nois de Kabala van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bedřich Kulich augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kabala pel centre va donar un gran resultat: el gol de Żytomir Hućko va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ákos Nemes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nikolaj Lynge va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

KoRn Football Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Football seguien lluitant fins al final. Al minut 79, fruit d'aquests esforços, Ivo Jonák va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats de Football van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Kevin Neal va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Concetto Bartolacelli va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Josef Machala des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Ivo Jonák va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Football va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kevin Neal es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.