Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731410165

Promoción 731410165 Información oficial sobre el partido 731410165 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Motor és Kenyér Alineación oficial del equipo 'Motor és Kenyér' en el partido 1 - 0 Stand24 Alineación oficial del equipo 'Stand24' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Motor és Kenyér Alineación oficial del equipo 'Motor és Kenyér' en el partido 2 - 0 Stand24 Alineación oficial del equipo 'Stand24' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motor és Kenyér

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Pedro David Enrique va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kenyér.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marcel Aandewiel va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pál Sikesdi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Pál Sikesdi es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Károly Neményi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marino Viggiani, als 64 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kenyér va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kirk Gallagher va sortir per sobre el travesser.

Stand24

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Attila Komiszár haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a STD24 al minut 19.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 弘貴 (Hiroki) 井上 (Inoue) va fer al minut 33 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lester Cockaerts, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Luca De Cubber va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Roelof De Kee, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lester Cockaerts de STD24 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.