Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409849

Promoción 731409849 Información oficial sobre el partido 731409849 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

JouCars FC Alineación oficial del equipo 'JouCars FC' en el partido 4 - 3 Inter de Sabadell Alineación oficial del equipo 'Inter de Sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
JouCars FC Alineación oficial del equipo 'JouCars FC' en el partido 8 - 1 Inter de Sabadell Alineación oficial del equipo 'Inter de Sabadell' en el partido
Es un cenizo 7.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JouCars FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del JouCars contenien la respiració mentre en Arvid Lip s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al JouCars una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Matías Aliste, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 36.
  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 61. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Arvid Lip va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pinone Longeira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del JouCars se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 101.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): JouCars va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matías Aliste en un 1 contra 1 amb el porter César Orozco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorenzo Puente.

Inter de Sabadell

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 18 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Carlos Sáinz Quintana marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Sabadell va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. Noel Casas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Humoller quedar desmarcat i marcar per a Sabadell al minut 49. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joan Manuel Caballeria que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Juan Humoller va marxar per velocitat al minut 66 i va fer una passada de la mort a Noel Casas, però aquest va fallar.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Faustino Tornaria va estar a punt de posar per davant a Sabadell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Pedro Silva va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sabadell al minut 92, però el xut de Luis Granolles va topar amb la tanca defensiva.
  • 261 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Sabadell va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Soler es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.