Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409827

Promoción 731409827 Información oficial sobre el partido 731409827 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido 6 - 3 MLG Alineación oficial del equipo 'MLG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido 4 - 1 MLG Alineación oficial del equipo 'MLG' en el partido
Tiene suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baio

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Rafke Goris va pentinar un córner cap al segon pal que Agostinho Soares Cruz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marvin Christian, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 51 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Baio. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Firmino Domingos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): Ciprian Berteanu va donar a Baio un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 137 Minuto 115 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gilbert Ouattara va anar a parar al cap de Rafke Goris que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Baio el 5 - 3.
  • 134 Minuto 116 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Baio i així augmentar el marcador a 6 - 3 als 116 minuts de joc. Mentre en Jones Sprengers el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Jones Sprengers va sorprendre Gary Ferguson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jones Sprengers va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gilbert Ouattara va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Mancha Zuazo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): En Ciprian Berteanu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

MLG

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Peter Klangmar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sebastián Gabriel Elhordoy, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Stanisław Kantorowski va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Josu Casadevante al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Peter Klangmar va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En 张 (Zhang) 仲贤 (Zhongxian) va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josu Casadevante de MLG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.