Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409783

Promoción 731409783 Información oficial sobre el partido 731409783 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Machacón United Alineación oficial del equipo 'Machacón United' en el partido 6 - 1 day Alineación oficial del equipo 'day' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machacón United Alineación oficial del equipo 'Machacón United' en el partido 2 - 0 day Alineación oficial del equipo 'day' en el partido
Tiene mucha potra 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machacón United

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Simon Hodgins va donar a MUN un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): MUN va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Simon Hodgins, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dominik Gancarz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lucas De Becker, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Dominik Gancarz va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 1. L'experiència és un grau!
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): El gol de falta de Panagos Arachovitis sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 54 i ampliar l'avantatge de MUN a 5 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Panagos Arachovitis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a MUN.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Dominik Gancarz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): MUN va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Czesław Pawlikowski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Panagos Arachovitis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Raúl Planelles va mantenir l'equip visitant dins del partit.

day

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 14 minuts David Gacias va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.