Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409629

Promoción 731409629 Información oficial sobre el partido 731409629 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

JR MyBoys Alineación oficial del equipo 'JR MyBoys' en el partido 6 - 1 Shitting Milks Alineación oficial del equipo 'Shitting Milks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JR MyBoys Alineación oficial del equipo 'JR MyBoys' en el partido 4 - 0 Shitting Milks Alineación oficial del equipo 'Shitting Milks' en el partido
Tiene suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JR MyBoys

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El MyBoys sempre confia amb les genialitats d'en José María Pascual; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 una excel·lent centrada de José María Pascual va arribar a Samuel Ascariz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Janne Olkkola, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a MyBoys.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MyBoys va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogdan Oproiu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MyBoys al minut 49, que va llançar ajustat al pal en José María Pascual. 5 - 1 pels locals.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MyBoys. A fi d'aconseguir el 6 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joona Jääskö xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Edvard Friis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Kuba Suligowski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En José María Pascual, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kuba Suligowski al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bogdan Oproiu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Shitting Milks

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Uriel Pruna marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Pablo Senis va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 11. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Delpech de Shitting es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gabriel Delpech se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.