Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409334

Promoción 731409334 Información oficial sobre el partido 731409334 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Baggio's Alineación oficial del equipo 'Baggio's' en el partido 5 - 0 Intercani Alineación oficial del equipo 'Intercani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Baggio's Alineación oficial del equipo 'Baggio's' en el partido 8 - 0 Intercani Alineación oficial del equipo 'Intercani' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baggio's

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Baggios va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Max Guilherme Cardoso va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En René Hagg entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Baggios, un peu providencial d'en Laurence Grosenick va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Laurence Grosenick de Baggios va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pavel Silich, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Baggios.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Baggios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pavel Silich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Max Guilherme Cardoso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Intercani. La jugada d'estratègia del Baggios per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en René Hagg va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pavel Silich va rematar alt.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Stephen Gaffney es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Laurence Grosenick, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Intercani

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Intercani va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en José Manuel Pimentel Zúñiga no va poder controlar.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Intercani va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 76, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Nicola Scrobe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Severín Matejko de Intercani es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.