Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409000

Promoción 731409000 Información oficial sobre el partido 731409000 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido 3 - 0 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido 6 - 0 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

This Is The End Football Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del The End va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reginald Semmelmayer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de The End va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ugo Le Page progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Reginald Semmelmayer va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, 尚 (Shang) 泉福 (Quanfu) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eugen Eisebraun al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Reginald Semmelmayer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Reginald Semmelmayer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Ursus Roennebeck quasi marca en una jugada assajada de córner que Ugo Le Page havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Eriberto Oñates gairebé va marcar per a The End des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Ugo Le Page de The End gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eriberto Oñates de The End la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic SantSa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Athletic van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Daniel Payá no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Athletic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Osaba Zaldubia, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Payá, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Juan Ignacio Cachupín de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.