Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408645

Promoción 731408645 Información oficial sobre el partido 731408645 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Trota Sport Alineación oficial del equipo 'Trota Sport' en el partido 3 - 1 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trota Sport Alineación oficial del equipo 'Trota Sport' en el partido 1 - 1 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
Tiene suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,4 % 54,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trota Sport

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcos Ruipérez va anar directament als peus de Stern James que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco Ventura Marques va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trota va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guido Aru progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Víctor Bertomeu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vittorio Nairi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Scott Dyhouse.

Medes Dasego

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de Dasego no defallien en cap moment. Producte d'això, en Marcos Landeroleta va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alann Laperche estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Horacio Llovera, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Héctor Horacio Lomazzi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Torsti Keinänen, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Dasego va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 57, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alban Confais.
  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Després de 64 minuts, Torsti Keinänen va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Love Skog el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Husani Lusweti de Dasego va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.