Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408601

Promoción 731408601 Información oficial sobre el partido 731408601 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Somio C.F Alineación oficial del equipo 'Somio C.F' en el partido 6 - 1 Club Deportivo Tenerife. Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tenerife.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Somio C.F Alineación oficial del equipo 'Somio C.F' en el partido 4 - 0 Club Deportivo Tenerife. Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tenerife.' en el partido
Tiene suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somio C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Paco Sáenz Río va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Somio.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rubén Yerga es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Somio va augmentar la diferència quan Evaristo Goicoerroeta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Kay Liesaus va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rubén Yerga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Somio.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Merv Magee va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Yerga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Evaristo Goicoerroeta, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Rubén Yerga gairebé va marcar per a Somio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Evaristo Goicoerroeta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Club Deportivo Tenerife.

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jimeno Arteaga era molt més ràpid que el defensa Winter Houbracken. Al minut 63, el jugador de Tenerife va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Tenerife van sortir al contraatac al minut 39, però Pier Giuseppe Lanotte va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luka Asiain de Tenerife es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jimeno Arteaga de Tenerife va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.