Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408513

Promoción 731408513 Información oficial sobre el partido 731408513 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Tama CF Alineación oficial del equipo 'Tama CF' en el partido 2 - 5 las catalinas futbol club Alineación oficial del equipo 'las catalinas futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tama CF Alineación oficial del equipo 'Tama CF' en el partido 1 - 2 las catalinas futbol club Alineación oficial del equipo 'las catalinas futbol club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tama CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Als 40 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tama va acabar amb la pilota als peus de Pedro Luis Ochoa que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 114 Minuto 52 (Gol de penalti): Tama va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Ereinotz Artatzabeitia, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al 36, Diego Quadra-Salcedo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Luis Osborne. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tama va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Asón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Torrens de Tama es va guanyar la targeta groga merescudament.

las catalinas futbol club

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tama. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martín Dosrius la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del catalinas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 5.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, catalinas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jesús Parra.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alfredo Rambures quedar desmarcat i marcar per a catalinas al minut 59. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al catalinas per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 68. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Aritz Patiño. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Aritz Patiño de catalinas va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 5 per als visitants al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Milla de catalinas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aritz Patiño de catalinas es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.