Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408488

Promoción 731408488 Información oficial sobre el partido 731408488 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Por la Escuadra Alineación oficial del equipo 'Por la Escuadra' en el partido 0 - 5 Mágico Español Alineación oficial del equipo 'Mágico Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Por la Escuadra Alineación oficial del equipo 'Por la Escuadra' en el partido 0 - 8 Mágico Español Alineación oficial del equipo 'Mágico Español' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Por la Escuadra

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luis Maestro va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Luis Maestro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Parias no s'ho podia creure.

Mágico Español

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Español agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aleks Żegota amb mestria.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Attila Vásári va augmentar l'avantatge de Español a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Flyn Dandoy de Español l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Attila Vásári des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Attila Vásári va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luigi Reitzel al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Adolfo Rivero Martín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Rivero Martín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Español va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Javier Zubalburu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aleks Żegota, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angelo Carratta de Español va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41 del partit, Angelo Carratta de l'equip Español, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.