Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408396

Promoción 731408396 Información oficial sobre el partido 731408396 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido 4 - 2 HubTech team Alineación oficial del equipo 'HubTech team' en el partido
0 / 12 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
59 % Posesión 90' 41 %
Normal Táctica Normal
MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido 4 - 2 HubTech team Alineación oficial del equipo 'HubTech team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido 4 - 0 HubTech team Alineación oficial del equipo 'HubTech team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANJOU

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Roman Derkach va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a MANJOU per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Radomir Trojnar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): MANJOU va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marc Kreiger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Marc Kreiger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MANJOU.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ramon Comaposada es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 35, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ramon Comaposada va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MANJOU se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramon Comaposada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): MANJOU va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Tore Urstad en un 1 contra 1 amb el porter David Jubón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): MANJOU per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Shaked Sims va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Ramon Comaposada del MANJOU ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roman Derkach va estar a punt d'acabar en gol al minut 94, però el porter visitant David Jubón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramon Comaposada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Philipp Riener de MANJOU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdel Neira de MANJOU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Abdel Neira va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de MANJOU Paulo Murgía no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Jubón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Oriol Calafat de MANJOU, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Jubón en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de MANJOU Jan Tore Urstad no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Jubón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

HubTech team

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Evaristo Echauri anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a HubTech.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de HubTech, Luis Pozuelo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nikola Penkov xutant per a HubTech va fer anar la pilota just on la volia, però Oriol Calafat, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de HubTech Enrique Monereo va intentar enganyar Oriol Calafat amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 2.