Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408178

Promoción 731408178 Información oficial sobre el partido 731408178 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido 5 - 0 PATACADEMY Alineación oficial del equipo 'PATACADEMY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido 5 - 0 PATACADEMY Alineación oficial del equipo 'PATACADEMY' en el partido
Tiene un resultado normal 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Deportivo Apian

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bradley Soares de Deportivo aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts, Emmanuel Villareale va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Deportivo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Roberto Olivais des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bradley Soares va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Emmanuel Villareale és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Médérick Gamain perquè aconseguís el 5 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Karsten Borgholm, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Oleksii Goncharenko, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Karsten Borgholm va rematar alt.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Karsten Borgholm gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xilberte Sillobre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportivo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Emmanuel Villareale gairebé va marcar per a Deportivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Karsten Borgholm. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

PATACADEMY

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): PATACADEMY van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Luís Maria Patta des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eleuterio Carpi de PATACADEMY es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.