Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408002

Promoción 731408002 Información oficial sobre el partido 731408002 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Levante Almeriense Alineación oficial del equipo 'Levante Almeriense' en el partido 8 - 1 ProW Alineación oficial del equipo 'ProW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Levante Almeriense Alineación oficial del equipo 'Levante Almeriense' en el partido 8 - 0 ProW Alineación oficial del equipo 'ProW' en el partido
Tiene un resultado normal 8.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levante Almeriense

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el LA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Edison Cogollo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Álvaro Gúnuz va incrementar l'avantatge de LA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): LA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paco Naranjo va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Marcos Campins de LA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ProW. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Casterá la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 41.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): LA va augmentar la diferència quan Marco Casterá no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Rodrigo Izquierdo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 1.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Álvaro Gúnuz va augmentar la diferència de LA a 8 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Álvaro Gúnuz va rematar alt.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Raúl Lorente van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Karlos Laime a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Álvaro Gúnuz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

ProW

Goles Goles

  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 els visitants van aconseguir el 6 - 1 quan Kössi Suikkonen va afusellar el porter des del punt de penal.