Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407840

Promoción 731407840 Información oficial sobre el partido 731407840 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido 3 - 4 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido 1 - 6 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NY Panteras Rosas

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escipiones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Richard Bouygues la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Panteras es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 6.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Panteras va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benito Banyikwa des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Panteras i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 44 minuts de joc. Mentre en Lino Saad el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Thiery Verheyen de Panteras gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thiery Verheyen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Giuseppe Sateriale va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eberhardt Saturn de Panteras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Escipiones

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Karol Ambrożewicz va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 61 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 78 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Matteo Chiappi.
  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Rəşad Mehdiyev de Escipiones va marcar de penal l'empat al minut 80.
  • 172 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marino Granata quedar desmarcat i marcar per a Escipiones al minut 116. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Facundo Molinari quasi aconsegueix empatar per Escipiones al minut 11, però Marko Rožanc va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Matteo Chiappi va marxar de Richard Bouygues en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Escipiones van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Matteo Chiappi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Escipiones van seguir progressant per la banda dreta. Steve Dragschitz va tenir la seva oportunitat al minut 69, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Tit Recko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marko Rožanc, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matteo Chiappi de Escipiones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Magdaleno Núñez.