Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407802

Promoción 731407802 Información oficial sobre el partido 731407802 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ranges Alineación oficial del equipo 'Ranges' en el partido 3 - 0 Nepali Team Alineación oficial del equipo 'Nepali Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ranges Alineación oficial del equipo 'Ranges' en el partido 2 - 0 Nepali Team Alineación oficial del equipo 'Nepali Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ranges

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Corria el minut 28, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Ranges s'avançava en el marcador després que en Christophe Boivin xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Albertino Rosa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Ranges.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Simon Munteanu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ranges, Elvin Betrian, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Christophe Boivin gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Giorgio Teofilo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Ranges per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Simon Munteanu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Giorgio Teofilo al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dominik Onisk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leandro da Estaca per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giorgio Teofilo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Simon Munteanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Nepali Team