Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407404

Promoción 731407404 Información oficial sobre el partido 731407404 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

nucasport Alineación oficial del equipo 'nucasport' en el partido 1 - 0 Ahivaesssta Alineación oficial del equipo 'Ahivaesssta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nucasport Alineación oficial del equipo 'nucasport' en el partido 2 - 0 Ahivaesssta Alineación oficial del equipo 'Ahivaesssta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nucasport

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miquel Farguell ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, nucasport es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de nucasport a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ivan Gayà va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Alberto Ibañez Aedo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Orueta de nucasport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ahivaesssta

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Dogartzi Arantzeta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ewan MacKie va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Ahivaesssta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Dogartzi Arantzeta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ahivaesssta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valerià Gasull, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marc Vaqués va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Euza rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Ahivaesssta van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Daniele Polesana no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.