Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407311

Promoción 731407311 Información oficial sobre el partido 731407311 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 3 - 4 Pamtomaquet Alineación oficial del equipo 'Pamtomaquet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 5 - 1 Pamtomaquet Alineación oficial del equipo 'Pamtomaquet' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petators team

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en 辰哉 (Tatsuya) 河野 (Kono) ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, petators es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a petators i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 14 minuts de joc. Mentre en 辰哉 (Tatsuya) 河野 (Kono) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Christof Donckels, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del petators se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Gregorio Batista no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Sáez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts de joc, Horymír Rusek semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Pamtomaquet

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Andrei Huzdup va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pamtomaquet en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador visitant Kars Anita va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 57 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Pamtomaquet van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 89, quan Kars Anita va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pamtomaquet prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Farhod Ergashev.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zülfü Yalabuk la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pamtomaquet havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Deivid Vieira Fernandes quasi redueix la diferència al marcador al minut 32, però una gran estirada d'en Josele Díez de Medina va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zülfü Yalabuk de Pamtomaquet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Jean Maurel de Pamtomaquet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.