Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407270

Promoción 731407270 Información oficial sobre el partido 731407270 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido 2 - 1 Palmeiras de Corme Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Corme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido 2 - 0 Palmeiras de Corme Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Corme' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 187 Minuto 22 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Herrera va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Lutger Grottenthaler en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): Després de 54 minuts el Herrera, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Hilik Shava sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Hilik Shava quasi empata el partit per a Herrera, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Hilik Shava es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Herrera la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Herrera va deixar en bona posició a en Lutger Grottenthaler per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): El Herrera se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 89, en Jacob Karkov va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Palmeiras de Corme

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 en Juan Pablo Anguita va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Agamemnonas Miriounis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Palmeiras va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Nguyễn Lập Nghiệp va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Palmeiras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Juanjo Cubides va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palmeiras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Agamemnonas Miriounis va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Palmeiras van sortir al contraatac al minut 90, però Juanjo Cubides va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Rohrer de Palmeiras es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.