Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406465

Amistoso 731406465 Información oficial sobre el partido 731406465 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Bailo City Alineación oficial del equipo 'Bailo City' en el partido 3 - 3 Deportivo Sureño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Sureño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bailo City Alineación oficial del equipo 'Bailo City' en el partido 1 - 2 Deportivo Sureño Alineación oficial del equipo 'Deportivo Sureño' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,7 % 48,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bailo City

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va provocar un lliure directe. Santiago Calatrava el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Santiago Calatrava va aconseguir l'empat per a Bailo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Santiago Calatrava. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a Bailo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arie Ashkenazi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santiago Calatrava va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Deportivo Sureño

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Vali Prodan va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Isarre de Deportivo va fer un bon esprint per escapar-se de Heini Rameder-Paradeiser i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fabio Dussi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Fabio Dussi de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.