Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406290

Amistoso (Int.) 731406290 Información oficial sobre el partido 731406290 en Hattrick

15.05.2024 07:00:00

Majiapu Foulers Alineación oficial del equipo 'Majiapu Foulers' en el partido 0 - 3 Koumbarocracy FC Alineación oficial del equipo 'Koumbarocracy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Majiapu Foulers Alineación oficial del equipo 'Majiapu Foulers' en el partido 0 - 1 Koumbarocracy FC Alineación oficial del equipo 'Koumbarocracy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majiapu Foulers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Majiapu van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però 袁 (Yuan) 云宾 (Yunbin) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Majiapu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 刘 (Liu) 栋超 (Dongchao) va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Majiapu van sortir al contraatac al minut 88, però 刘 (Liu) 恩敬 (Enjing) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 秦 (Qin) 伟棋 (Weiqi) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Koumbarocracy FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Koumbarocracy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Yorick Périer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Reinis Vilcāns va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Koumbarocracy. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 una excel·lent centrada de Gianpiero Bertellotti va arribar a Yorick Périer, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gianpiero Bertellotti, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gianpiero Bertellotti va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 86 per Reinis Vilcāns va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Gianpiero Bertellotti de Koumbarocracy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.