Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405446

Promoción 731405446 Información oficial sobre el partido 731405446 en Hattrick

18.05.2024 13:45:00

zugg melani Alineación oficial del equipo 'zugg melani' en el partido 4 - 0 NK Trzalci Alineación oficial del equipo 'NK Trzalci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zugg melani Alineación oficial del equipo 'zugg melani' en el partido 2 - 0 NK Trzalci Alineación oficial del equipo 'NK Trzalci' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zugg melani

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): melani, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Stanko Levak per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Erkki Veskur va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del melani van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Arnold Kracklauer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del melani va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Nin Lavalleja, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Enrique Nin Lavalleja va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dragan Knežević, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Waldemar Jagoń, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enrique Nin Lavalleja va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Erkki Veskur de melani va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

NK Trzalci

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Trzalci van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Vlatko Krvavica no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máté Zoltai de Trzalci es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.