Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405385

Promoción 731405385 Información oficial sobre el partido 731405385 en Hattrick

18.05.2024 13:45:00

Scuderia Fiume Alineación oficial del equipo 'Scuderia Fiume' en el partido 2 - 0 Nk Zmajo Alineación oficial del equipo 'Nk Zmajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scuderia Fiume Alineación oficial del equipo 'Scuderia Fiume' en el partido 2 - 1 Nk Zmajo Alineación oficial del equipo 'Nk Zmajo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scuderia Fiume

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Scuderia va ser Mihkel Leemet.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mihkel Leemet, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Scuderia.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Grant Carroll es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roko Jagšić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anders Persson al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hiroito Pereira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nino Zagorec va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Nk Zmajo

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Zmajo al minut 15, però el xut de Agymah Baffour va topar amb la tanca defensiva.
  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): Mateo Piknjač va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 17, però no s'esperava que en Grant Carroll, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Agymah Baffour la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Zmajo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mitchell Langston de Zmajo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Falko Au.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Falko Au de Zmajo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.