Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405348

Amistoso (Int.) 731405348 Información oficial sobre el partido 731405348 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido 6 - 4 FC Kąpiel WKS Jaworowo Alineación oficial del equipo 'FC Kąpiel WKS Jaworowo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido 6 - 3 FC Kąpiel WKS Jaworowo Alineación oficial del equipo 'FC Kąpiel WKS Jaworowo' en el partido
Tiene un resultado normal 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fundación Tony Manero

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Maurín Brun, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fundación es posava per davant!
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fundación a 2 - 0. Serafín Galligo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Estanislao Iza es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Feliciano Viña va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Manuel Lapeña va augmentar l'avantatge de Fundación a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oliver Barriga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Fundación.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fundación van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Velasco Madrón, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Estanislao Iza per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Apoloniusz Warcholiński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Kąpiel WKS Jaworowo

Goles Goles

  • 190 Minuto 13 (Gol de falta): En Sławomir Wąsala va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Włodzimierz Wojciechowski va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Jaworowo va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 69.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 83, el jugador visitant Karol Poniński va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 190 Minuto 87 (Gol de falta): Al 87 minuts, El Jaworowo va fer el 6-4. En Sławomir Wąsala va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Héctor Manuel Giraldo es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jaworowo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Collin Vandenbossche va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jaworowo van seguir progressant per la banda dreta. Marek Modrzejewski va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.