Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405095

Amistoso (Int.) 731405095 Información oficial sobre el partido 731405095 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

ssemporio Alineación oficial del equipo 'ssemporio' en el partido 3 - 7 JadonSanchoo Alineación oficial del equipo 'JadonSanchoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
ssemporio Alineación oficial del equipo 'ssemporio' en el partido 5 - 4 JadonSanchoo Alineación oficial del equipo 'JadonSanchoo' en el partido
Tiene mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ssemporio

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Oidor Ilarratz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 10, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 104 Minuto 74 (Gol de penalti): El públic de ssemporio va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 74, va xiular un penal pels locals. Halil Türkgücü no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 5.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ssemporio va acabar amb la pilota als peus de Axular Alemanea que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 15 (Ocasión de penalti): En Halil Türkgücü va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 15. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fredric Niklasson no s'ho podia creure.

JadonSanchoo

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Trần Đông Tường es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hoàng Văn Quốc quedar desmarcat i marcar per a JadonSanchoo al minut 13. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, un xut de Hoàng Văn Quốc des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nguyễn Đặng Duy Cần va augmentar l'avantatge de JadonSanchoo a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Trần Văn Cảnh de JadonSanchoo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Phạm Đức Anh entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al JadonSanchoo, un peu providencial d'en Nguyễn Văn Phúc va situar el 2-6 al panell digital.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nguyễn Đặng Duy Cần de JadonSanchoo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Nguyễn Đặng Duy Cần va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.