Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404561

Amistoso (Int.) 731404561 Información oficial sobre el partido 731404561 en Hattrick

14.05.2024 21:00:00

This_is_England Alineación oficial del equipo 'This_is_England' en el partido 3 - 2 Cioca Boca Alineación oficial del equipo 'Cioca Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
This_is_England Alineación oficial del equipo 'This_is_England' en el partido 5 - 0 Cioca Boca Alineación oficial del equipo 'Cioca Boca' en el partido
Tiene mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

This_is_England

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Vincent Watkinson el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Stephen Roots es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TiE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Furqan Hafiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): TiE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jeffrey Cockayne en un 1 contra 1 amb el porter Laurenţiu Năstase, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Dan Garlick arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Todd Anderton va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robert Turnbull de TiE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El TiE ho intentava per la dreta per mitjà de Stephan Blackburn, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Brian Osbourne de TiE va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Cioca Boca

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En Tudor Rusu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cioca, un peu providencial d'en Dani Orac va situar el 3-1 al panell digital.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Tudor Rusu de Cioca després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Rickie Shortall va fer una estirada espectacular al minut 66, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Krisztián Baranovszky.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Lechinţeanu de Cioca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.