Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404494

Amistoso (Int., RC) 731404494 Información oficial sobre el partido 731404494 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

Eagle Fly Free Alineación oficial del equipo 'Eagle Fly Free' en el partido 5 - 4 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Eagle Fly Free Alineación oficial del equipo 'Eagle Fly Free' en el partido 3 - 7 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eagle Fly Free

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del Eagles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bradley Vantighem, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Laurent Halleux de Eagles va aconseguir igualar el partit al minut 53, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Davide Luigi Giorgi va donar a Eagles un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 114 Minuto 99 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 99. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Oli Straubhaar va empatar el partit, 4 - 4, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 105 (Gol por la derecha): Eagles s'avançava al marcador al minut 105, després d'un rebot que va caçar en Zenno Delasorte per la banda dreta de l'atac local. El 5 - 4 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Giliano Havelange va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Eagles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Davide Luigi Giorgi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Die Verwirrten

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Markus Hahnenfeld de Verwirrten va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Conrad Reifschneider de Verwirrten va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Reinhard Grünter que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 97, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ścibor Kukier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Louis Jonat-Schmid de Verwirrten es va guanyar la targeta groga merescudament.