Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404159

Amistoso (Int.) 731404159 Información oficial sobre el partido 731404159 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

A.C. Mister Alineación oficial del equipo 'A.C. Mister' en el partido 1 - 5 Huttrop Hornets Alineación oficial del equipo 'Huttrop Hornets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Mister Alineación oficial del equipo 'A.C. Mister' en el partido 2 - 1 Huttrop Hornets Alineación oficial del equipo 'Huttrop Hornets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Mister

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaimie Rinders ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, A.C.Mister es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Vivas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Clay Houser-Heinle va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gian Franco Groff va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 80 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roman Hučko va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Attilio Zardo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Huttrop Hornets

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Huttrop. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Duarte Barbosa Alves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Huttrop va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Sinésio Peixoto Santos, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Berold Reidt, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador César Lavalle de Huttrop es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pierre-Emmanuel Charpiot va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopoldo Jacinto Mangino de Huttrop la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, César Lavalle de Huttrop va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.