Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397888

Promoción 731397888 Información oficial sobre el partido 731397888 en Hattrick

18.05.2024 11:45:00

FC Gauja 777 Alineación oficial del equipo 'FC Gauja 777' en el partido 8 - 9 Fk Rauna Alineación oficial del equipo 'Fk Rauna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Gauja 777 Alineación oficial del equipo 'FC Gauja 777' en el partido 3 - 2 Fk Rauna Alineación oficial del equipo 'Fk Rauna' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gauja 777

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Gauja sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Walter Rui Lopez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Gauja s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Szebasztián Rideg per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Júlio Cidades, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Gauja es posava per davant!
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Szebasztián Rideg, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gauja se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 72.
  • 111 Minuto 104 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Júlio Cidades va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gauja empatava el partit, 5 a 5, al minut 104.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Michał Bragadyński es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Walter Rui Lopez de Gauja va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bożymir Łata va estar a punt d'avançar els locals al minut 110 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Gauja, Jean-Marc Jansse, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Roland Engelaar va clavar el 7 - 6 per a Gauja amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Gauja Júlio Cidades no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rūdolfs Šulcs es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Michał Bragadyński, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rūdolfs Šulcs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Gauja i 8 - 8 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jakub Buchlovský de Gauja anava molt fort i col·locat però Rūdolfs Šulcs no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 8 - 9.

Fk Rauna

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Rauna va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Dmitriy Titenko va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ģirts Priede va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Aivars Bričkus va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Rauna posava el marcador 2 a 2.
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Rauna al minut 71. Raivis Brants va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts, Samsons Dubrovskis va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 4.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rauna va ser finalitzada des de l'esquerra per Samsons Dubrovskis al minut 99. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rauna que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raivis Brants, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, el Rauna va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Samsons Dubrovskis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Samsons Dubrovskis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Américo Rondon va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rūdolfs Šulcs va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Raivis Brants anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Rauna.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Aivars Bričkus de Rauna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Américo Rondon en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Rauna Dmitriy Titenko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Américo Rondon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 9.