Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397844

Amistoso (Int.) 731397844 Información oficial sobre el partido 731397844 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Ratas culeras Alineación oficial del equipo 'Ratas culeras' en el partido 2 - 0 Sly Cat Wanderers Alineación oficial del equipo 'Sly Cat Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ratas culeras Alineación oficial del equipo 'Ratas culeras' en el partido 1 - 1 Sly Cat Wanderers Alineación oficial del equipo 'Sly Cat Wanderers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratas culeras

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Iwan Rahm entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al culeras, un peu providencial d'en Shivram Dias va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Somjet Kongying va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Somjet Kongying, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Rüdiger Brabandt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stephen Stürzer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emil Budacu de culeras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sly Cat Wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jaime Manuel Penha va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Wanderers va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 66 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Mariusz Bielaszewski quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Juan María Campani va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hugo Maurey de Wanderers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.